Blog om coaching

Blogindlæg om personlig coaching, selvindsigt og tanker af Charlotte Lundskov.
20
dec

Forhindringer og “det du ikke vil være”

Jeg vil gerne dele et par tanker med dig. Måske du kan genkende dig selv, i det tankermønster jeg beskriver. Kender du det, at der er noget du virkelig gerne vil. Noget du gerne vil gøre fordi det vil være godt for dig, og det liv du gerne vil leve. Men du bliver ved med...
Læs blogindlæg
09
nov

Din personlige udvikling og dine relationer

Har du, som jeg, oplevet at få nye indsigter vedrørende nogle relationer? Følt at du blev flyttet lidt væk fra de relationer. At du begyndte at se dem på en ny måde. Og i det nye lys du ser dem i, indser at du er nødt til at træffe nogle valg. Du skal blandt andet...
Læs blogindlæg
12
okt

Værdier – beslutninger – Sammenhængen

For et par uger siden deltog jeg i en værdiafklarings proces. En meget givende og overraskende proces. Hvad er dine 3 grundværdier blev der spurgt. Øhhh jo det er vist nok ...... Jeg havde et lidt defust billede af hvad de var. Men det blev helt klart, efter at jeg havde haft fokus på det.
Læs blogindlæg
21
sep

Gaven i de mørke skyggesider

Vores skyggesider er fx. frembrusende, nærig, egoistisk, svag, tilbageholdende, langsom, højtråbende. Når du har fundet dine skyggesider, det du dømmer andre til at være, og som du bestemt ikke selv mener du er, prøv så at overvej på, hvad kunne være gaven i den væremåde eller den egenskab. Hvad kunne det positive være i at...
Læs blogindlæg
07
sep

Lyse og mørke skygger

Forleden da jeg var nede og købe ind, går jeg hen til køledisken for at købe mælk. Og der står der så een som tager utrooolig laaang tid om at vælge det som skal i kurven. Hold nu op hvor blev jeg irriteret. Hvorfor?
Læs blogindlæg
10
aug

Alt det du ikke ved, at du ikke ved

Når jeg har en session, stiller jeg nogle meget personlige spørgsmål,, og får nogle meget personlige svar. Men hvad er det de spørgsmål helt præcis gør, når jeg sidder og har en session med en klient, som personlig coach?
Læs blogindlæg
Klædeskab og egenskaber personlig coaching
03
aug

Klædeskab og Egenskaber

Jeg vil meget gerne kombinere mine 30 års erfaring fra tøjbranchen, med mine kompetencer som coach. Og få det indre og ydre til at understøtte hinanden. Og det tænkte jeg, blandt andet kunne blive muligt, hvis det tøj du har i dit klædeskab, kunne give dig en følelse af lige præcis den eller de egenskaber...
Læs blogindlæg
29
jun

Træd ud i det ukendte, og udforsk dine ressourcer

Det kræver mod, at gå på eventyr i det ukendte. For mig var det at starte som personlig coach, virkelig en beslutning langt udenfor min comfortzone. Masser af tvivl, sårbarhed og nye tanker om hvad mine vigtigste livsværdier var. Det var ikke nemt.
Læs blogindlæg
22
jun

Min vej til at mærke min indre handlekraft

Når jeg er i naturen med udsigt til smukke blomster og med tid til lidt eftertanke… Elsker jeg at lade tankerne flyve. I dag har de svævet rundt om min tilgang til livet, og hvad som giver mig energi. Det kan beskrives med tre ord: Frihed – Glæde – Handlekraft. Følelsen af frihed er for...
Læs blogindlæg