fbpx

Personlig udvikling

Selvudvikling – din personlige udvikling – større selvforståelse 

Din personlige udvikling er en mulighed for at få en bedre forståelse af hvorfor du handler og agere som du gør. Hvorfor du tænker som du gør. Hvad skaber de handle- og tankemønstre du har. Og især; når du kender dem, har du mulighed for at ændre dem som ikke er givende for dig, men som dræner dig eller bringer dig i de samme ødelæggende situationer gang på gang. 

Personlig udvikling er at træde ud af de trygge omgivelser, se frygten i øjnene, tag den i hånden og brug den som pejlemærke til at se. At jo større frygt du har for noget jo vigtigere er det for dig. Udvikling sker kun når du gør noget nyt. Ellers lulles du i søvn af bare altid at køre på automatpilot.

Personlig udvikling er at slukke for automatpiloten.

Opbyg indre ro med personlig udvikling

Det giver en kæmpe glædesfølelse og en enorm indre ro at lære sig selv bedre at kende. At finde ud af; hvad som gør at du tænker og agere som du gør, giver mulighed for at give slip på alt det som holder dig tilbage fra at leve det liv du går og drømmer om. Eller lave de forandringer i dit liv du har ønsket længe. Jeg vil sige indre frihed meget præcis beskriver den følelse som bliver tilgængelig når du starter på din vej hen mod at forstå hvorfor du er som du er.

Personlig udvikling har gjort mig til den jeg er i dag

For mig personligt kan jeg sige; at det har været det bedste jeg har gjort i hele mit liv. At turde at gå ind i det inderste og være nysgerrig og udforske: hvad har gjort mig til den jeg er OG så ændre det som ikke fungere i måden jeg tænkte og var på. I forhold til mit længselsfulde ønske om indre ro og at stå stærkt i mig selv.

Det som satte mig i gang var en følelse af at jeg ikke brugte alt det jeg bestod af. Det var som jeg ikke havde adgang til hele mig, der lå noget ubrugt. Det var det samme dag ud og dag ind. Jeg begyndte at kede mig, føle at jeg var gået i stå. Og kunne slet ikke mærke hvad jeg havde lyst til. Var bare zombieagtig, søvngænger i mit eget liv. Kunne ikke mærke jeg var i live. Der var ligesom lagt en dyne henover mig.

Og det var bare ikke det liv jeg ønskede at leve.

Lad ikke dit liv gå i stå

Hvis et menneske ikke tør gå ind i den proces som selvudvikling er, så går man i stå. Træder rundt i hamsterhjulet til livet slutter. Livet foregår lige for næsen af en, uden at man egentlig deltager.

Det hele er ”jo godt nok”. Ingen grund til at ændre noget. ”Jeg mærker jo ingenting, så er der jo ikke grund til at lave noget om”. Når man ingenting mærker, er det enten en fornægtelse af sig selv, og er bare blevet apatisk. Eller man sørger for at have så travlt, at man ikke når at have tid til at mærke efter. Begge dele ender med en følelse af utilfredshed, brok og at man har stort fokus på nedgøre og kritisere andre. Eller at man har så travlt med at være i gang konstant, at man får stress.

5 grunde til at træde ud på selvudviklingens-vej er:

  • Du føler dig fastlåst
  • Du gør det samme gang på gang –  Og ender i de samme drænende og ødelæggende situationer
  • Du tvivler på dig selv, og er meget optaget af hvad andre mener om dig
  • Din indre kritiker, din indre stemme, er fyldt med brok, negative tanker om dig selv, og dømmer andre og dig selv konstant
  • Du føler livet bare drøner lige forbi dig, uden du egentlig er en del af det

At give dig muligheden, for at få en større forståelse af hvem du er, og hvad som har formet dig i dit liv, vil være mit fokus i vores sessioner. Min opgave er at støtte dig og, inspirere dig til at finde modet til at betræde selvudviklingens-vej. Så du trygt kan gå på opdagelse i, hvad som har formet dig.

Book en gratis afklarende samtale, så er du på vej.

Glæder mig til at møde dig.

Kærlig hilsen

Charlotte.

 

Kontakt mig i dag

personlig certificeret coach chatlotte lundskov coaching

“….I mine samtaler med Charlotte har jeg oplevet at genvinde modet til at være ærlig og autentisk. At være mig selv og turde at stå ved det.

Charlotte er så hjertevarm og dejlig at snakke med, og hun mødte mig lige der, hvor jeg havde behov for det.

Det har været spændende og lærerigt at opleve, hvordan samtalerne var et fantastisk rum til at udvikle mig i. Det har været så trygt og fint. En helt igennem god og opbyggende oplevelse for mig….”

Julie, 23 år

“….Charlotte er en mild, empatisk og tillidsvækkende person, som fra første øjeblik fik mig til at åbne op. Hun har en særlig evne til at stille spørgsmål, der skaber reflektion. Og dermed kunne jeg opnå en større dybde i mig selv og en større klarhed, over hvilken vej der er den rigtige for mig at gå.

Mine bump på vejen er der stadig – men nu vælger jeg at kigge på dem med mere ro,

nærvær og lethed. Det giver mig styrke til at handle.

Af hjertet tak Charlotte….”

Jette, 53 år

Det er her, på mit kontor, vi har mulighed for at mødes til sessionerne.

Coachingforløb coaching forløb coaching coach personlig life forløbet