Velkommen her hos mig

Jeg hedder Charlotte. Coaching hos mig er tid til dig. Tid til at mærke efter. Finde modet og styrken til at du kan stå stærkt i dig selv. Så du kan leve det liv, du drømmer om.

Coaching hos mig er tid til dig. Tid til at mærke efter. Finde modet og styrken til at du kan stå stærkt i dig selv. Så du kan leve det liv, du drømmer om.

Sådan går du fra at længes efter en forandring, til at leve det liv, du drømmer om

Et personligt coachingforløb hos mig er til dig, som lige nu længes efter at lave noget om i dit liv. Noget er ikke helt, som det skal være. Det vil du gerne ændre på. Du vil gerne vide, hvordan du får taget det første skridt, så du får den hverdag og det liv, du drømmer om.

Et liv, hvor du lever i overensstemmelse med det, som er vigtigt for dig. Et liv med en smuk og perfekt balance mellem det, dit hjertet fortæller dig er rigtigt, og den måde, du er i livet på.

Du vil gerne finde din vej til dit indre mod og din indre styrke. Så du står stærkt i dig selv. Og har styrken til at være den du er, og ikke alt det, de andre forventer, du skal være. Du vil vise omsorg for dig selv, investere i dig og dit velvære.

Dit liv er helt unikt. Og det du drømmer om dit liv skal være, er dybt personligt. Og kan være alt. Intet er forkert, for småt eller for stort.

Skal vi sammen finde ind til det liv du drømmer om? Jeg støtter og guider dig hele vejen. 

Min vej fra et liv, hvor jeg følte mig fastlåst og ude af stand til at mærke mig selv – til at leve et liv med fokus på det, som har værdi for mig

Jeg levede, som så mange andre, et liv hvor hamsterhjulet bare snurrede og snurrede. Jeg forsøgte på bedste vis at være noget for alle. Opfylde alles forventninger. Imødekomme alles ønsker, havde ikke modet og den indre styrke til at turde tro på, at jeg godt kunne tillade mig at sige fra. At mine behov og ønsker også var vigtige.

Jeg følte det, som var min evne til at lytte til mit hjerte og mærke hvad jeg havde brug for, pakket væk i en kasse nede i kælderen, og nøglen var blevet væk. Jeg følte mig som en tom skal. Det var ikke det liv, jeg drømte om.

 

Hvis liv lever du, de andres eller dit eget?

På et tidspunkt sagde et skønt og indsigtsfuldt menneske til mig: “Hvis liv lever du, de andres eller dit eget”? Og de ord fik tankerne til at rulle.

Måske du har haft nogle af de samme tanker.

   • Hvorfor tilsidesætter jeg mig selv, hvorfor kan jeg ikke mærke, hvad jeg har brug for?
   • Hvordan finder jeg ind til mit hjerte igen, og tager udgangspunkt i det, som er vigtigt for mig?
   • Hvordan kan jeg samtidig være nærværende og vise omsorg for andre?
   • Hvordan finder jeg modet og styrken til at være mig?
   • Hvordan gør jeg mig fri af at lade det andre tænker om mg, påvirke mig?
   • Hvordan finder jeg indtil kærligheden til mig selv?

Det første skridt til at finde svarene på disse spørgsmål var for mig; at finde modet til at være mig.

Sådan fandt jeg ind til det som har værdi for mig, følge mit hjerte og leve det liv jeg drømte om

Jeg skulle finde modet til at turde tro på, at det jeg har brug for, skal jeg være tro og nærværende overfor. Jeg  skulle finde ind til min indre styrke, så jeg kunne hvile i, at jeg er et skønt menneske, som jeg er. Og ikke heletiden behøver at gøre noget for at være noget.

Processen for at finde ind til mit hjertet igen, og det som er vigtigt for mig, begyndte med at jeg skrev en liste over; hvad er vigtigt for mig i mit liv, og hvorfor. Hvad vil det give mig at have det i mit liv. Og hvordan får jeg det til at ske. Hvad skal der til, for at jeg får det liv.

Efter den proces blev det helt klart for mig, hvad jeg skal have fokus på og hvorfor. Og det gjorde det muligt igen at mærke mig selv, og finde ind til det mit hjerte fortalte. OG være tro overfor det som hjertet fortalte.

Med en indsigt i hvad som er vigtigt for mig i mit liv, og vide hvorfor det er vigtigt for mig, blev det muligt for mig at leve mit liv med hele mig. Fyldt med mod til at være mig. Og leve det liv jeg drømte om. Et liv hvor jeg er tro overfor mig selv og værdsætter mig og den jeg er.

Du kan gøre det samme!

Jeg kom i en situation i mit liv efter en skilsmisse, hvor jeg havde brug for coaching, jeg havde brug for at finde vejen i mit nye liv, jeg har nu haft nogle online timer med Charlotte. Jeg oplevede fra første øjeblik, at blive set, hørt, forstået af Charlotte hun er så hjertevarm at snakke med og hendes smil smitter helt af så man bliver helt glad af at snakke med hende. Hun fik mig til at se sider af mig selv som jeg pludselig blev bevist om at jeg havde. Charlotte har mange forskellige redskaber til at se tingene på en anden måde eller til at få en til at tænke anderledes, jeg har gerne fået en lille lektie for fra gang til gang, og det har gjort at tiden imellem vores samtaler også har sat gang i tankerne. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Charlotte Lundskov.

Lotte, 39 år

Charlotte er en fantastisk coach. Meget sød og omsorgsfuld. Charlotte er også ærlig og målrettet i hendes coaching. Det kan jeg personligt rigtig godt lide, da det åbner min bevidsthed til hvordan jeg ikke ønsker at være – til hvor jeg ønsker at ende. Charlotte har hjulpet mig til at finde redskaber, som hjælper mig til at håndtere min vrede. Allerede under sessionen ændrede følelsen sig i min krop. Og jeg gik fra Charlotte med en meget lettere energi i min krop. Det er jeg meget taknemlig for. Jeg vil altid anbefale Charlotte Alihya

Alihya, 25 år

Mit liv, min tid

En del af processen var også at gøre mig fri af følelsen af, at jeg skulle imødekomme andres forventninger til hvad og hvordan jeg skulle være.  Det gjorde jeg ved at holde fokus på den liste jeg havde skrevet. Der stod jo helt klart sort på hvidt, hvad som var vigtigt for mig. Jeg lavede et mantra for at holde mit fokus:  “Mit liv, min tid”. Jeg bestemmer over min tid. Det er ikke alle andre, som skal definere, hvad jeg skal gøre – eller hvad jeg skal være.

Da jeg nåede i mål med denne proces, oplevede jeg en enorm frihed, glæde og at være fyldt med energi. Jeg oplevede en stor kærlighed til mig selv. Jeg forstod at den proces, jeg selv havde været igennem, trin for trin, var noget særligt. Det ville jeg gerne give videre til andre. Den tanke blev kimen til min virksomhed.

For kan jeg komme fra et liv som er fastlåst, uden at kunne mærke mig selv, til et liv med en følelse af at være fri, glad og fyldt med energi – så kan du også.

I dag er mit fokus, at jeg aldrig mere glemmer at mærke efter, hvad jeg har brug for, og hvad, som er vigtigt for mig.

Lad os sammen finde ind til dit indre mod og din indre styrke til at stå stærkt i dig selv.  Så du kan leve det liv, du drømmer om. Jeg ved, det er muligt. 

I dette personlige coachingforløb vil vi sammen arbejde med disse 3 områder:

 

1. Fokus – Hvad drømmer du om, hvad længes du efter, hvad er værdifuldt for dig, hvad vil du gerne forandre i dit liv.

2. Afklaring – Hvorfor drømmer du om præcis det, hvorfor vil du gerne have det i dit liv, hvorfor er det værdifuldt for dig, hvorfor vil du gerne lave en forandring i dit liv.

3. Plan – Hvordan opnår du det liv, du drømmer om, længes efter. Hvordan får du det ind i dit liv, som du drømmer om – og hvordan laver du den forandring i dit liv, du drømmer om.

Læs mine blogindlæg

At omfavne frygten, og bruge den som vejen til dit hjertet

At omfavne frygten, og bruge den som vejen til dit hjertet

Jeg har lige deltaget i et forløb som skulle give en bevidsthed om vores frygt. Og jeg fik stillet følgende spørgsmål: Hvad er du bange for, hvad er det som ikke må ske? Jeg blev totalt overvældet af det spørgsmål, og mit hjerte begyndte at slå med 1000 i timen. Jeg...

Din personlige udvikling og dine relationer

Din personlige udvikling og dine relationer

Har du, som jeg, oplevet at få nye indsigter vedrørende nogle relationer? Følt at du blev flyttet lidt væk fra de relationer. At du begyndte at se dem på en ny måde. Og i det nye lys du ser dem i, indser at du er nødt til at træffe nogle valg. Du skal blandt andet træffe et valg om, hvilken rolle du i fremtiden vil have i den pågældende relation. Det kan være en relation med, et familiemedlem, en kollega, venner eller kæreste/ægtefælle.