Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/charlottelundskov.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Garderobeglæde | Charlotte Lundskov

Vil du gerne have et klædeskab kun med tøj du elsker at have på, så du hver dag kan føle dig fri til at være dig?

Aldrig mere tøjkrise og tvivl – men vidunderlig Garderobeglæde og omfavnene lækker tøjenergi.

Sådan får du et klædeskab KUN med tøj, du elsker at have på, så du føler dig glad, fri og fyldt med energi

Dette coachingforløb, “Garderobeglæde” – er til dig, som vil føle dig fri og uhæmmet i dit tøj. Til dig, som vil stå stærkt og frit i dit ydre – så den måde du klæder dig på, afspejler og understøtter den, du er. Så du kan føle dig fri til at være skønne dig.

Jeg kan give dig et klart billede af, hvilket tøj, der giver dig god tøjenergi. Og jeg kan give dig total garderobeglæde, så du hver morgen, når du står foran dit garderobeskab, ved at lige meget hvilket tøj du vælger, vil du føle dig fuldstændig sikker og stærk, fyldt med mod til at være hele dig. Føle dig fri, glad og fyldt med energi til at leve og nyde din dag med hele skønne dig. Du vil aldrig mere være i tvivl om, hvilket tøj du skal vælge.

Lad os sammen finde din vej til din ydre frihed, din lækre tøjenergi og total garderobeglæde.

Min vej til god tøjenergi: Fra følelsen af at være hæmmet og forkert til at stå stærkt og frit i mit ydre

I dette coachingforløb har jeg kombineret mine mange års erfaring fra tøjbranchen med mine to coachuddannelser, begge ICF-certificeret. Jeg har klædt mange skønne mennesker på. Rigtig mange af dem, har sagt til mig ” jeg vil have noget tøj, jeg bruger, det skal ikke bare hænge i skabet ” Og alle har de det tilfælles, at tøj betyder noget for, hvordan de har det.

Tøj kan give energi, få os til at føle os glade og godt tilpas. Men kan så sandelig også få os til at føle os forkerte, og drænet for energi. Fordi vi går og bruger energien på, hvad mon de andre tænker om mit tøj. Rigtig dårlig tøjenergi.

For de fleste af os er tøj en stor del af vores identitet. Vores tøj kan give os energi og identifikation, men tøj, som ikke er elsket fra start, og derfor ikke bliver brugt (nok), kan samtidig dræne os for energi og få os til at føle os forkerte, utilstrækkelige eller måske ligefrem give os en følelse af at være fuldstændig malplaceret.

Du kender (som rigtig mange andre) til den her morgensituation:

Mange af os har en garderobe fyldt med tøj, men hvor det kun er en mindre del af vores samlede tøj, vi bruger igen og igen. Det er et stort spild. Både i forhold til jordens begrænsede ressourcer, men også i forhold til det store potentiale, der er i kun at have yndlingstøj i skabet, som giver dig følelsen af at være uhæmmet og fri til at være hele skønne dig.

Med mange års erfaring i tøjbranchen som både salgsansvarlig, detail  koordinator og butikschef har jeg klædt mange mennesker på. Jeg har derfor opnået indgående kendskab til, hvilke mekanismer, der er med til at forårsage fejlkøb og dermed dårlig tøjenergi.

I denne coaching giver jeg dig indsigt i, hvordan du fremadrettet får en garderobe kun med tøj, du elsker. Men også, hvordan du fremover kan foretage klare fravalg, så du undgår fejlkøb og et overfyldt skab med tøj, som aldrig kommer ned fra bøjlerne. 

I dette coachingforløb får du:

 • Et klart billede af, hvad forskellen mellem det tøj du bruger, og det du aldrig bruger, består i.
 • Et overblik over, hvad du skal have fokus på, når du køber nyt tøj
 • Et overblik over, hvad du skal ændre, så du ikke køber tøj, som hænger ubrugt i dit klædeskab
 • En proces, hvor vi sammen udarbejder en plan for, hvordan du holder dette fokus, så du fremadrettet får en garderobe, der tager udgangspunkt i den bedste version af dig selv.

Måske du genkender…

…den her morgensituation: Du kigger ind i klædeskabet, og tænker fortvivlet: “Hvad skal jeg tage på i dag?” Du tager den en bøjle med tøj ud efter den anden, nej ikke den, nej ikke den, nej ikke den. Og ender med at tage en af de 10 bøjler med tøj, som er dem du bruger hele tiden.
Hvorfor er det sådan?
Hvorfor har du købt noget tøj, du aldrig bruger?

Du genkender måske også, at når du shopper, og ikke kan finde det helt rigtige, så køber du bare noget halvgodt, fordi du skal bruge noget til festen i aften. Og det du køber, bruger du kun denne ene gang, fordi du kan faktisk ikke lide at have det på.

ELLER …

   • At du igen købte et smukt stykke tøj, som du forelskede dig i. Men den passer overhovedet ikke til den, du er.
   • At du kommer hjem, og igen har købte en feminin bluse, som bare kommer til at hænge i skabet, med alle de 20 andre, som du aldrig bruger.
   • At du købte en kjole til lige den dag, du lige er i humør til at skabe opmærksomhed, og den er aldrig blevet brugt.
   • At du har en bunke af tøj, som “bare lige skal ændres lidt”, så vil du komme til at bruge det. Og du får aldrig lavet de små ændringer.
   • At du købte en af de nye tendenser, fordi du tænkte, “det må jeg prøve, det ser super lækkert ud på alle de andre”. Men du får det aldrig på, for det er ikke rigtig lige dig.
   • At du har tøj i skabet, hvor du bare lige skal tabe et par kilo, så vil det sidde perfekt, og det er aldrig blevet brugt.
   • At du føler dig forkert i dit tøj.
   • At du bruger en masse energi på at overveje, hvad mon de andre tænker om det, du har taget på.

Find ud af, hvorfor det er sådan

– Hvorfor køber du det tøj, som bare hænger ubrugt i klædeskabet?
– Hvad ligger bag vores beslutning om, hvilket tøj vi vælger at købe?

Det er det, jeg i dette coachingforløb sætter fokus på: Vi finder dit tøjkøbsmønster, som kan give dig en indsigt i, hvorfor du køber det, du gør – og hvorfor.

Jeg er certificeret coach. Jeg har taget to coachuddannelser, begge ICF certificeret. Desuden har jeg gennem mine forskellige jobs i tøjbranchen, salgsansvarlig, detailkoordinator samt butikschef mødt og klædt mange forskellige mennesker på.

Alle har de det tilfælles, at tøj betyder noget for hvordan vi har det. Tøj kan give energi, få os til at føle os glade og godt tilpas. Men kan så sandelig også få os til at føle os forkerte, og drænet for energi. Fordi vi går og bruger energien på hvad mon de andre tænker om mit tøj.

Mit ønske er, at jeg kan inspirere dig til at få en indsigt i, hvad der skal til for at du kun køber tøj, du elsker at tage på.

Vil du kun have tøj i dit klædeskab, som du elsker at have på, så du hver dag kan føle dig fri til at være dig så:

Jeg var så heldig at være prøvekanin ved dig igennem 3 samtaler omkring min tøjstil og tøjskab. Jeg fandt ud af igennem forløbet at jeg begrænsede mig selv ifht min påklædning pga min jobsituation. Sammen med Charlotte løsnede mine overbevisninger sig trygt og i mit eget tempo, som hun respekterede. Jeg gik fra at underdresse mig og klæde mig efter hvad jeg troede ville passe ind til andres forventninger – til nu at ta mit yndlingstøj på HVER DAG. Så en kæmpe tak til dig Charlotte ønsker dig god vind fremover i din business jeg er vild med din energi og din iver for at hjælpe.

Diana, 43 år

Læs mine blogindlæg

Klædeskab og Egenskaber

Klædeskab og Egenskaber

Jeg vil meget gerne kombinere mine 30 års erfaring fra tøjbranchen, med mine kompetencer som coach. Og få det indre og ydre til at understøtte hinanden. Og det tænkte jeg, blandt andet kunne blive muligt, hvis det tøj du har i dit klædeskab, kunne give dig en følelse af lige præcis den eller de egenskaber du har brug for i din hverdag.

Lyse og mørke skygger

Lyse og mørke skygger

Forleden da jeg var nede og købe ind, går jeg hen til køledisken for at købe mælk. Og der står der så een som tager utrooolig laaang tid om at vælge det som skal i kurven. Hold nu op hvor blev jeg irriteret. Hvorfor?