fbpx

Blog om personlig udvikling

Blogindlæg om personlig udvikling, selvindsigt og tanker af Charlotte Lundskov.
20
maj

Det perfekte liv

Måske et billede på det perfekte liv Hvad er det perfekte liv? For nogen er det følelsen af at være fri. Og for andre er det en grundfølelsen af glæde. Følelsen af at være fri er noget forskelligt for os alle, det samme er følelsen af glæde. Men fælles for os alle er at vi...
Læs blogindlæg
19
apr

Ønsket om at være en del af fællesskabet, en del af flokken, som den du er

En del af flokken, en del af fællesskabet som det menneske du er. En klient sagde til mig forleden: “Jamen, jeg vil jo bare være en del af fællesskabet, en del flokken, og siger måske ja til for meget, og nej til for lidt. For jeg er jo bange for hvad de andre tænker og...
Læs blogindlæg
16
mar

At omfavne frygten, og bruge den som vejen til dit hjertet

Jeg har lige deltaget i et forløb som skulle give en bevidsthed om vores frygt. Og jeg fik stillet følgende spørgsmål: Hvad er du bange for, hvad er det som ikke må ske? Jeg blev totalt overvældet af det spørgsmål, og mit hjerte begyndte at slå med 1000 i timen. Jeg gik lige i tænkeboks,...
Læs blogindlæg
20
dec

Forhindringer og “det du ikke vil være”

Jeg vil gerne dele et par tanker med dig. Måske du kan genkende dig selv, i det tankermønster jeg beskriver. Kender du det, at der er noget du virkelig gerne vil. Noget du gerne vil gøre fordi det vil være godt for dig, og det liv du gerne vil leve. Men du bliver ved med...
Læs blogindlæg
09
nov

Din personlige udvikling og dine relationer

Har du, som jeg, oplevet at få nye indsigter vedrørende nogle relationer? Følt at du blev flyttet lidt væk fra de relationer. At du begyndte at se dem på en ny måde. Og i det nye lys du ser dem i, indser at du er nødt til at træffe nogle valg. Du skal blandt andet...
Læs blogindlæg
12
okt

Værdier – beslutninger – Sammenhængen

For et par uger siden deltog jeg i en værdiafklarings proces. En meget givende og overraskende proces. Hvad er dine 3 grundværdier blev der spurgt. Øhhh jo det er vist nok ...... Jeg havde et lidt defust billede af hvad de var. Men det blev helt klart, efter at jeg havde haft fokus på det.
Læs blogindlæg
21
sep

Gaven i de mørke skyggesider

Vores skyggesider er fx. frembrusende, nærig, egoistisk, svag, tilbageholdende, langsom, højtråbende. Når du har fundet dine skyggesider, det du dømmer andre til at være, og som du bestemt ikke selv mener du er, prøv så at overvej på, hvad kunne være gaven i den væremåde eller den egenskab. Hvad kunne det positive være i at...
Læs blogindlæg
07
sep

Lyse og mørke skygger

Forleden da jeg var nede og købe ind, går jeg hen til køledisken for at købe mælk. Og der står der så een som tager utrooolig laaang tid om at vælge det som skal i kurven. Hold nu op hvor blev jeg irriteret. Hvorfor?
Læs blogindlæg
10
aug

Alt det du ikke ved, at du ikke ved

Når jeg har en session, stiller jeg nogle meget personlige spørgsmål,, og får nogle meget personlige svar. Men hvad er det de spørgsmål helt præcis gør, når jeg sidder og har en session med en klient, som personlig coach?
Læs blogindlæg