Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/charlottelundskov.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Blog om personlig udvikling | Charlotte Lundskov
At omfavne frygten, og bruge den som vejen til dit hjertet

At omfavne frygten, og bruge den som vejen til dit hjertet

Jeg har lige deltaget i et forløb som skulle give en bevidsthed om vores frygt. Og jeg fik stillet følgende spørgsmål: Hvad er du bange for, hvad er det som ikke må ske? Jeg blev totalt overvældet af det spørgsmål, og mit hjerte begyndte at slå med 1000 i timen. Jeg...
Din personlige udvikling og dine relationer

Din personlige udvikling og dine relationer

Har du, som jeg, oplevet at få nye indsigter vedrørende nogle relationer? Følt at du blev flyttet lidt væk fra de relationer. At du begyndte at se dem på en ny måde. Og i det nye lys du ser dem i, indser at du er nødt til at træffe nogle valg. Du skal blandt andet...
Forhindringer og “det du ikke vil være”

Forhindringer og “det du ikke vil være”

Jeg vil gerne dele et par tanker med dig. Måske du kan genkende dig selv, i det tankermønster jeg beskriver. Kender du det, at der er noget du virkelig gerne vil. Noget du gerne vil gøre fordi det vil være godt for dig, og det liv du gerne vil leve. Men du bliver ved...
Værdier – beslutninger  – Sammenhængen

Værdier – beslutninger – Sammenhængen

For et par uger siden deltog jeg i en værdiafklarings proces. En meget givende og overraskende proces. Hvad er dine 3 grundværdier blev der spurgt. Øhhh jo det er vist nok …… Jeg havde et lidt defust billede af hvad de var. Men det blev helt klart, efter...
Gaven i de mørke skyggesider

Gaven i de mørke skyggesider

I mit sidste indlæg kom jeg kort ind på gaven i en skyggeside, det vil jeg nu beskrive lidt nærmere. Vores skyggesider er fx. frembrusende, nærig, egoistisk, svag, tilbageholdende, langsom, højtråbende. Når du har fundet dine skyggesider, det du dømmer andre til at...
Lyse og mørke skygger

Lyse og mørke skygger

Ja, hvad er dine skyggesider? Hvilken egenskaber frastødes du af? Dømmer du? Eller elsker du? Min skyggeside Jeg har for eksempel en skyggeside på langsom. Forleden da jeg var nede og købe ind, går jeg hen til køledisken for at købe mælk. Og der står der så een som...
Alt det du ikke ved, at du ikke ved

Alt det du ikke ved, at du ikke ved

Når jeg har en session, stiller jeg nogle meget personlige spørgsmål,, og får nogle meget personlige svar. Men hvad er det de spørgsmål helt præcis gør, når jeg sidder og har en session med en klient, som personlig coach? Mine spørgsmål giver mulighed for, at få øje...