Jeg har gået og puslet med en ny idé. Til dig, som er træt af alt det tøj som bare hænger i dit klædeskab, og aldrig bliver brugt.

Jeg vil meget gerne kombinere mine 30 års erfaring fra tøjbranchen, med mine kompetencer som coach. Og få det indre og ydre til at understøtte hinanden. Og det tænkte jeg, blandt andet kunne blive muligt, hvis det tøj du har i dit klædeskab, kunne give dig en følelse af lige præcis den eller de egenskaber du har brug for i din hverdag. For eksempel har du nogle dage brug for at være mere modig, handlekraftig, beslutsom, kreativ eller omsorgsfuld end andre dage. Og kunne man så ikke lige så godt, når man står der om morgen og skal vælge tøj, vælge det outfit som man ved giver præcis den følelse af præcis den egenskab, man lige denne dag får brug for lidt mere af?

Så det er noget med at have fokus på dette når du shopper. Stil dig selv spørgsmålet: Hvorfor køber jeg det tøj jeg gør? Hvad giver det mig, hvad bidrager det med til mig?

Jeg ved godt det her kan virke skørt. Men jeg har gennem min tid med kunderne hørt så mange sige: “Jeg har brug for tøj jeg kan brug, og ikke noget som bare hænger og aldrig bliver brugt. Det har jeg rigeligt af”

Og hvorfor har vi det? Måske fordi vi tænker: “Den her røde frakke er smuk, den kan man da få øje på i gadebilledet, lyser op i det kedelige grå og sorte. Så den vil jeg tage på en dag jeg lige føler mig i humør til det”

Og kommer der så en dag hvor du lige føler dig i humør til det? De fleste gange, nej den dag kommer aldrig. Og så hænger den smukke røde frakke der sammen med alt det andet “du lige skal være i humør til at tage på”.

Vi skal have ryddet ud i alt det som bare hænger og aldrig bliver brugt. Fokus på det som giver dig en god følelse i kroppen. Eliminer de tøj køb, som du TROR vil give dig noget, når du lige en dag føler dig i humør til det. Min erfaring er, at den dag kommer stort set aldrig.

Det er noget af det mit nye koncept skal handle om.

Tak for din tid, og en dejlig dag til dig.

Kærlig hilsen

Charlotte