Når jeg har en session, stiller jeg nogle meget personlige spørgsmål,, og får nogle meget personlige svar. Men hvad er det de spørgsmål helt præcis gør, når jeg sidder og har en session med en klient, som personlig coach?

Mine spørgsmål giver mulighed for, at få øje på alt det du ikke ved, at du ikke ved. Og hvad betyder det?

Der er noget vi godt ved, at vi ved. Fx at man ikke må gå over for rødt, eller at man kan købe mælk i supermarkedet. Og der er noget vi godt ved, vi ikke ved. Fx tale kinesisk, eller hvordan vi vinder i lotto hver gang. Og så er der alt det, vi ikke ved at vi ikke ved. Fx hvorfor reagere vi som vi gør, hvorfor føler vi som vi gør, eller hvorfor tænker vi som vi gør. Alt det vi gør ubevidst, og helt på autopilot. Og det holder os fastlåst.

Tankeproces

De spørgsmål jeg stiller under en session, giver mulighed for adgang til en tankeproces. I den proces skabes indsigter, som fører til erkendelser. Dvs du får en viden du ikke selv var klar over du havde. Og du finder ud af hvorfor du reagere, føler eller tænker som du gør. Og når du har den viden, har du muligheden for at bruge den. Evt til at ændre et adfærdsmønster eller en hæmmende overbevisning. Og komme videre fra et sted, hvor du føler dig fastlåst, ulykkelig eller utilstrækkelig. Du starter din personlige udvikling. Og får øje på nye muligheder og bliver i stand til at vælge det liv som du ønsker at leve.

Det er så livsbekræftende for mig ,at se hvordan lyset skinner i øjnene på mine klienter, når de får indsigter som giver en erkendelse af, hvordan de kommer videre i livet, fra det sted de står nu. Og nå et personligt mål eller udleve en drøm.

Den personlige udvikling er som, at få adgang til en verden af uendelig viden. Er du blevet nysgerrig på, alt du ikke ved, at du ikke ved, så tag det første lille skridt til din personlige udvikling, så kan du kontakt mig her.

Kærlig hilsen

Charlotte Lundskov