Som jeg skrev på min LinkedIn profil og Facebook siden, er det ovenstående billede, næsten et billede på at stå i sin hule, i sin comfortzone, og kigge ud på alt det ukendte, alle mulighederne som er der ude. Som man kan vælge at gribe, hvis man tør.

Det kræver mod, at gå på eventyr i det ukendte. For mig var det at starte som personlig coach, virkelig en beslutning langt udenfor min comfortzone. Masser af tvivl, sårbarhed og nye tanker om hvad mine vigtigste livsværdier var. Det var ikke nemt.

Så hvorfor træde ud af comfortzonen og ud i alt det man ikke kender? Alt det man er utryg ved, fordi det aldrig er prøvet før. Det er meget skræmmende, og meget nemmere at lade være.

Man kunne også betragte det at træde ud i det ukendte, værende lidt det samme som det børnene i Narnia: Løven og Heksen oplever. De træder fra klædeskabet, alt det trygge, og ind i en ny verden med en masse nye oplevelser, muligheder og lærdom. De tager på eventyr.

Jeg har oplevet, at når jeg først har taget et lille bitte skridt ud i det ukendte, så finder jeg ud af, at jeg faktisk har alle ressourcerne uden at jeg vidste det, til at klare den situation jeg er havnet i. Og så får jeg mod på at tage endnu et skridt. For det er da fantastisk at indse at man kan mere, end det man troede man kunne. Tænker du ikke også det?

Det kan være at du som mig, har prøvet ufrivilligt, at blive kastet ud i en situation du ikke ønskede.

Fx flyttede jeg fra Aarhus til København, over til en kæreste. Efter et par måneder, gik vi fra hinanden. Og der stod jeg uden bolig, i nyt krævende job, i en helt ny by og kendte ikke mange. Det hele var ret håbløst. Det var bestemt ikke en situation jeg frivilligt havde valgt. Men jeg fandt ud af, at jeg havde alle de ressourcer jeg havde brug for for at komme videre. Jeg fik en indsigt i, at jeg var stærkere end jeg troede.

Du har garenteret også stået i sådanne uønskede situationer i dit liv. Og… du kom videre.

Så det at træde ud i det ukendte, giver os en indsigt i alle de ressourcer vi ikke anede vi havde. Hvis du bare bliver i trædemøllen, oplever du jo ikke den fantastiske styrke du besidder.

Så hop ud i det! Afsted, afsted. Ta´ på eventyr. Du går glip af at opleve dig selv og alt det du kan, hvis du ikke griber mulighederne. Du kan mere end du tror.

Tak for din tid.

En dejlig dag til dig.

Kærligst, Charlotte.